TL;DR: Насладете се на $200 Restaurant.com eGift карта само за $35 и се

...
TL;DR: Насладете се на $200 Restaurant.com eGift карта само за $35 и се
Коментари Харесай

Вечеряйте навън с eGift карта Restaurant.com за $200 само за $35

TL;DR:  Насладете се на $200 Restaurant.com eGift карта единствено за $35 и се насладете на храна на открито това лято и по-късно.

Ентусиаст ли сте във връзка с храната или търсите идеалния подарък за някой, който обича да вечеря на открито? Сега е вашият късмет да отключите невероятни предложения за хранене с електронна подаръчна карта Restaurant.com за $200, налична за невижданите $35. Независимо дали става дума за разкриване на нови заведения за хранене или наново посещаване на обичани места, тази eGift карта ви дава опция съществено да увеличите бюджета си за хранене на открито.

Едно от страхотните неща на тази договорка е, че не е нужно да харчите всичко едновременно. Може да се употребява за вечеря на място, за у дома или доставка допълнително от 62 000 ресторанта в Съединените щати (не е годно в интернационален план). Това включва национални вериги като Burger King и локални заведения. Преди да купите, добра концепция е да прегледате уеб страницата Restaurant.com, с цел да видите какви ресто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР